Звіт перед громадою за участі голови громади від «Слуга Народу» Анатолія ТИМЧУКА та депутатського корпусу ради від політичної партії «Слуга Народу».

  • 166

Фото без опису

Звіт перед громадою за участі голови громади від «Слуга Народу» Анатолія ТИМЧУКА та депутатського корпусу ради від політичної партії «Слуга Народу».
22 вересня в приміщенні Староушицької селищної ради було проведено звіт перед громадою за участі голови громади від «Слуга Народу» Анатолія ТИМЧУКА та депутатського корпусу ради від політичної партії «Слуга Народу». Серед запрошених гостей – Народний депутат України Сергій МАНДЗІЙ.
Під час звіту депутатський корпус та голова громади розповіли про свою діяльність в період 2023 року.
Незважаючи на війну, процеси забезпечення життєдіяльності громади не припинялися. Всі служби, організації та установи продовжували свою роботу. Ні на день не припиняли свою роботу комунальники. Функціонували заклади охорони здоров’я, освіти, культури, проводилися спортивні та культурні заходи на підтримку ЗСУ. Не припиняє надавати послуги населенню в умовах воєнного стану відділ ЦНАП. Працівники терцентру підтримують малозахищені категорії населення громади.
Сергій МАНДЗІЙ подякував всім присутнім за роботу в умовах воєнного стану, подякував волонтерам громади, і всім хто підтримує економіку громади та наші збройні сили. Попереду ще багато спільної роботи заради перемоги. 
Україна переможе!

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису