В рамках тижня громадянського суспільства поліцейські офіцери Староушицької територіальної громади провели зустріч з керівництвом селищної ради, працівниками ОМС та депутатами щодо актуальних питань та проблем громади

  • 172

Фото без опису

✔️В межах реалізації Національної стратегії сприяння розвитку громадянського суспільства в Україні проходить Тиждень громадянського суспільства.

🔰Мета проведення тижня - поглиблення комунікації між владою та громадянським суспільством, побудова партнерських стосунків з інститутами громадянського суспільства.

🇺🇦Сьогодні, 14 вересня, в рамках цього тижня поліцейські офіцери Староушицької територіальної громади – Володимир ЧАБАН та Євген М'яскалюк провели зустріч з керівництвом селищної ради, працівниками ОМС та депутатами щодо актуальних питань та проблем громади, зокрема: про безпеку в населених пунктах, особливості відповідальності в період воєнного стану, стан та готовність укриттів у закладах освіти, соціальний супровід і підтримка вразливих верств населення та пошук шляхів для їх вирішення.

Фото без опису

💪 Сильне громадянське суспільство є абсолютно необхідною складовою для стабілізації ситуації в Україні.

✔Під час війни українське громадянське суспільство взяло на себе нові функції та щодня робить величезний внесок до захисту й забезпечення цивільного населення. Тому Тільки в тісній співпраці з органами місцевого самоврядування можливе ефективне вирішення нагальних проблем громади та недопущення їх негативних наслідків.🇺🇦

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису