Відкриття другої поліцейської станції у Староушицькій територіальній громаді відбулося.

  • 299

Фото без опису

🚓👮Відкриття другої поліцейської станції у Староушицькій територіальній громаді відбулося.

✔️Нещодавно відбулась важлива подія у Староушицькій громаді - відкриття поліцейської станції. Приємно те, що це вже друга поліцейська станція розпочинає свою роботу на території громади. Нагадаємо, що 3 роки тому перша станція запрацювала в смт Стара Ушиця і ось вже в с. Подільське ми маємо другу станцію

✔️Офіційне відкриття поліцейської станції відбулося за участі заступника начальника ГУ Національної поліції у Хмельницькій області, полковника поліції Валентина БІЛЯНСЬКОГО, голови громади Анатолія ТИМЧУКА, представників органів місцевого самоврядування та мешканців с. Подільське.

✔️Поліцейська станція - це службове приміщення, яке використовуватиме Поліцейський офіцер громади, виконуючи покладені на нього завдання з охорони громадського порядку.

Поліцейським офіцером громади став Євгеній М'ЯСКАЛЮК, який оперативно реагуватиме на звернення мешканців, стане частиною нашої громади та гарантом дотримання законності на її території.

✔️Під час урочистостей було відзначено та нагороджено подяками очільника громади Анатолія ТИМЧУКА та старосту Подільського старостату Ольгу ВОЛЬСЬКУ від начальника ГУНП в Хмельницькій області Руслана ГЕРАСИМЧУКА за активну громадянську позицію та підтримку в реалізації проекту «Поліцейський офіцер громади»

✔️Анатолій ТИМЧУК подякував керівництву поліції області за підтримку даного проекту. Відзначив важливість для громади відкриття ще однієї станції, адже безпека громадян, має бути максимальною як і швидкість реагування на виклики.

✔️Поліцейська станція - це важливий і потрібний крок у розвитку нашої громади, що відіграє важливу роль у підтримці громадського порядку та безпеки не тільки у Подільському старостаті, а й у навколишніх селах громади.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису