Хмельниччина відзначила День Незалежності України

  • 48

Фото без опису

🇺🇦 Незалежність доводимо щодня! Хмельниччина відзначила День Незалежності України 🇺🇦

Сьогодні наша держава святкує 32-й День Незалежності. За час великої війни це свято стало символом незламності українського духу, боротьби за справедливість і незалежність, яку наша нація доводить щодня. А непохитна позиція народу України – жити на своїй вільній, суверенній землі, тільки підкріплює значимість цього свята у світі. Так Україна стала основним рубежем, який стримує загрозу планетарного масштабу, відстоює демократичні цінності та право людей на мирне життя.

Нині українська держава могутня, як ніколи. На нашому боці увесь цивілізований світ, який допомагає вистояти у цій війні і побороти зло. Продовжуючи боротьбу, нам вдасться розпочати нову главу української історії, у якій більше ніколи, жодний ворог не наважиться ступити на нашу землю.
Фото без опису

За час невиправданої агресії проти України, кремлівський диктатор створив злочинну машину пропаганди, яка викривляє нашу справжню історію, спотворює факти та вигадує міфи проти нас. Проте, на злість рашистам, правда лише одна – Україна незалежна, вільна і суверенна держава, з чітко визначеними конституцією кордонами, де живуть миролюбні люди.

Та війна, яку розв’язали кровожерливі послідовники радянського режиму, змусила нас взяти до рук зброю і зламати плани ворога по знищенню всього українського. Вони можуть тимчасово окупувати наші території, та їм ніколи не вдасться побороти здоровий глузд і гордих українців, що стоятимуть за правду ціною власного життя.

Фото без опису

У цей день керівництво області та міста, представники силових структур поклали квіти до фотогалереї пам’яті Героїв Небесної Сотні та загиблих воїнів у зоні АТО/ООС та Стели пам’яті Героїв Небесної Сотні, аби вшанувати пам’ять полеглих героїв та віддати шану живим, які зараз продовжують боронити Україну.

Фото без опису

Тож бажаємо всім українцям, аби якнайшвидше здійснилася наша спільна мрія – перемога над окупантом, а синьо–жовті прапори замайоріли на всій нашій законній території!

Фото без опису

З Днем Незалежності! Слава Україні! 🇺🇦

Cергій Тюрін - офіційна сторінка

Сергій Ткачук

Оксана Андрейчик

Оксана Вжешневська