Відбулася зустріч представників садиб, місцевої влади із координаторами проекту “Парламент для села: представництво заради розбудови України”

  • 329

Фото без опису

✔️9 серпня в сесійній залі Староушицької селищної ради відбулася зустріч представників садиб, місцевої влади із координаторами проекту “Парламент для села: представництво заради розбудови України” експертом з розвитку туризму в громадах Сергієм ТОЛСТІХІНИМ, керівником проекту Інною ВЕЛИЧКО, соціологом проекту Володимир ТРИЛІСОМ та юристом проєкту Ельмірою МАСЛОВОЮ. Даний проєкт реалізовують у Хмельницькій та Вінницькій областях представники громадської організації “Спілка сприяння розвитку сільського зеленого туризму в Україні”. Головна мета – внести зміни до законодавства, що сприяли б розвитку туризму на селі, забезпечити взаємодію між представниками законодавчого органу влади та їх виборцями.

▪️ Було проінформовано присутніх про результати всеукраїнського опитування щодо стану та очікувань сільського зеленого туризму.🏡⛺️

▪️ Про існуюче законодавче поле, дотичне до діяльності послуг сільського зеленого туризму та «підводні камені».

▪️ Про стан та перспективи розвитку сільського туризму Хмельниччини.

🤝Дякуємо всім організаторам за можливість поспілкуватися з експертами проекту та обміну досвідом щодо діяльності та законодавства.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису