Вибір і бронювання номерних знаків державної реєстрації уже в Електронному кабінеті водія

  • 89

Фото без опису

🚙 Вибір і бронювання номерних знаків державної реєстрації уже в Електронному кабінеті водія

📲 З 07 серпня в Україні можна онлайн обрати та забронювати номерний знак для транспортного засобу.

✅ Бронювання номерних знаків доступно в Електронному кабінеті водія у розділі Електронні послуги.

Як працює онлайн-послуга бронювання номерних знаків❓

▪ Для початку варто авторизуватись в Електронному кабінеті водія через один зі зручних способів: банкінг, Дія.Підпис або електронний підпис.

▪ Онлайн-послуга дозволяє зарезервувати наявний в сервісному центрі МВС уже виготовлений номерний знак. Він там чекатиме до 10 днів, поки його закріплять за певним транспортним засобом.

▪ Новий функціонал дозволяє обрати регіон України, сервісний центр МВС, тип транспортного засобу і ознайомитись з усіма вільними комбінаціями в режимі реального часу.

▪ Замовити послугу можна за типом транспортного засобу на: легкові чи вантажні авто, на автобуси, причепи чи напівпричепи, мотоцикли, мопеди. Один транспортний засіб — один номерний знак.

▪ Якщо протягом 10 календарних днів замовник бронювання не звернувся за послугою перереєстрації, то скасування бронювання відбувається автоматично. І номерний знак повертається до списку вільних та може бути вибраний іншою людиною для її транспортного засобу.

▪ Отримати заброньований номерний знак можна в тому сервісному центрі МВС, де він знаходиться на зберіганні одночасно з послугою реєстрації/перереєстрації транспортного засобу.

➡ Більш детальна інформація - на офіційному вебсайті Головного сервісного центру МВС за посиланням: https://hsc.gov.ua/.../vibir-i-bronyuvannya-nomernih.../

Інші новини

Всі новини