У смт Стара Ушиця відбулося прощання із загиблим Героєм Володимиром ТКАЧЕНКО

  • 181

Фото без опису

💔ПРОЩАННЯ З ГЕРОЄМ!🇺🇦

🕯Субота, 8 липня 2023 року, скорботний день для всіх жителів нашої громади. У смт Стара Ушиця відбулося прощання із загиблим Героєм Володимиром ТКАЧЕНКО - Стрільцем-снайпером 4 десантно-штурмового відділення 2 десантно-штурмового взводу 7 десантно-штурмової роти 2 десантно-штурмового батальйону

На колінах «живим коридором» обабіч дороги з квітами, державною символікою та сльозами на очах тіло загиблого воїна проводжали сотні людей: родичі, друзі, представники влади та військовослужбовці, жителі всієї громади.😢

Фото без опису

Ткаченко Володимир Миколайович

Народився 3 листопада 1986 р. в м. Летичів Хмельницької області. Пізніше сім’я переїхала до Старої Ушиці, де Володимир пішов у садочок.

В 1993 році розпочав навчання в першому класі Староушицької ЗОШ І-ІІІ ст., яку закінчив в 2004 році.

Після цього навчався та закінчив Кам‘янець Подільський професійний художній ліцей. В подальшому працював будівельником, був майстром на всі руки.

Згодом Володимир створив сім‘ю в якій народилися дві прекрасних донечки. Їх він любив понад усе на світі, вони завжди були для нього сенсом та стимулом.

У нього було багато друзів, він був дружелюбним, розсудливим, справедливим, з великою душею.

Ткаченко Володимир Миколайович був призваний на військову службу по мобілізації 12 квітня 2023 року Хустським РТЦК та СП Закарпатської області. За час проходження військової служби зарекомендував себе з позитивної сторони. Функціональні обов’язки виконував відмінно, користувався авторитетом серед колег та підлеглих. Намагався підтримувати високий моральний дух у підрозділі, вникав у турботи оточуючих. Зі слів побратимів, був дуже відповідальним бійцем, виконував поставлені задачі, завжди готовий був прийти їм на допомогу та підтримати.

😢ТКАЧЕНКО Володимир Миколайович, мужньо виконуючи військовий обов’язок в бою за Україну, її свободу і незалежність, загинув 2 липня 2023 року поблизу населеного пункту Кремінна Сєвєродонецького району, Луганської області, внаслідок танкового обстрілу.

🇺🇦В шані схиляємо голови перед безсмертним подвигом нашого Героя! 🇺🇦

Вічна пам’ять і слава українському воїну, який захищав рідну Україну і кожного з нас!🇺🇦

Фото без опису  Фото без опису

Фото без опису  Фото без опису

Фото без опису Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису