Відбувся круглий стіл щодо обговорення міжмуніципальної співпраці для утворення спільних туристичних та інвестиційних продуктів.

  • 141

Фото без опису

✅Сьогодні, 26 червня, в залі засідань Староушицької селищної ради, за ініціативи Державного агентства розвитку туризму України та народного депутата Ігоря Марчука, відбувся круглий стіл щодо обговорення міжмуніципальної співпраці для утворення спільних туристичних та інвестиційних продуктів. Участь у роботі круглого столу взяли народні депутати, зокрема Ігор Марчук та Олександр Санченко, представники ДАРТ з очільницею Мар'яною Олеськів, представники Хмельницької ОВА, голови громад Староушицької - Анатолий Тимчук, Кам'янець-Подільської - Михайло Посітко, Хотинської - Андрій Дранчук, Китайгородської - Юрій Безродний та їх представники, директор КП ТІЦ Староушицької селищної ради, Андрій Захарко Andriy Zoin, голова правління Агенції сталого розвитку «АСТАР» Олег Демчук, директор НПП "Подільські товтри" Руслан Якубаш, представники громадських організацій Сергій Толстіхін - експерт з розвитку туризму в громадах та Alina Oleynik, представники Хмельницького національного університету. Метою даного заходу є об'єднання учасників сторін зацікавлених у впровадженні спільних проєктів в розвитку туризму та збільшення туристичного трафіку в регіоні. Учасники обговорили візію розвитку регіону в майбутньому та міжмуніципальну співпрацю для утворення спільних туристичних та інвестиційних продуктів.

По завершенні офіційної частини, гості мали змогу насолодитися дивовижними краєвидами Бакоти, вкотре переконавшись, що це є магніт найкреативніших ініціатив, відвідали скельно-печерний монастир та продегустували крафтову продукцію місцевих виробників на локації «Медова Бакота».

✅Ця подія є надзвичайно важливою рушійною силою для подальшого розвитку нашого регіону в цілому, так як розуміння спільної місії ефективного використання унікального туристичного потенціалу створить потужний цілісний конкурентноспроможний туристичний продукт.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису