Важливі новини - резиденція у Бакота Хаб цього року...відбудеться

  • 160

Фото без опису

Бакота Хаб

💥Важливі новини - резиденція у Бакота Хаб цього року...відбудеться 💛

І ви, і ми довго на це чекали і нарешті це станеться!

Тож, оголошуємо open-call для митців на участь у резиденції Бакота Хаб. Це два тижні на Бакоті вдалині від тривог та сирен в колі однодумців та митців спільно з кураторами.

🔹Коли?

26 липня - 9 серпня (два тижні)

🔹Де?

Бакота Хаб (с.Гораївка, на схилах Дністра, Кам'янець-Подільський район)

🔹Що ми пропонуємо?

Ми організуємо програму резиденції на два тижні, яка включатиме як artist-talk від кураторів та учасників, екскурсії Бакотою, лекції, майстер-класи та майстерні для створення ваших робіт. Також ми надамо музичне та світлове обладнання для роботи музикантів, а також матеріали для створення картин та муралів для художників (холсти, фарби, пензлі, валіки тощо).

Окрім цього, ми покриємо вам трансфер до місця резиденції та назад, харчування під час резиденції, а також проживання у резиденції на Бакоті протягом двох тижнів.

🔹Що ми очікуємо від вас?

В результаті резиденції ми очікуємо створення 2-х робіт від художників. Окрім цього, ми плануємо створити декілька муралів в різних містах України. Від музикантів ми очікуємо створення треків, на які ми запишемо відеокліпи. Всі роботи ми представимо на 5 виставках в Україні, а також репрезентуємо на європейських фестивалях.

За результатами резиденції ми плануємо запросити до проєкту 20 митців різних напрямків - художників (в т.ч. муралістів) та музикантів.

🔹Подавайте свої заявки на участь тут: https://forms.gle/9HfDvWugToKVACvF9

Дедлайн подачі: 5 липня

Ми вже не можемо дочекатись липня, щоб побачити вас всіх та провести час разом в рамках цієї резиденції в нашому просторі на Бакоті 💛

Проєкт реалізується за підтримки Український культурний фонд.

#запідтримкиУКФ

Інші оголошення

Всі оголошення