Поліцейський офіцер Староушицької громади Володимир Чабан, спільно з старшим інспектором сектору ювенальної превенціі майором поліції Едуардом Вербицьким зустрілися з учнями 1-4 класів Староушицького ліцею.

  • 122

Фото без опису

Літо чудовий час для гарного відпочинку. А відпочинок влітку завжди йде на користь, якщо не трапляється якась надзвичайна пригода.

Так поліцейський офіцер Староушицької громади Володимир Чабан, спільно з старшим інспектором сектору ювенальної превенціі майором поліції Едуардом Вербицьким зустрілися з учнями 1-4 класів. У ході спілкування розповіли про особливості своєї роботи, нагадали дітям про безпечну поведінку, зокрема про дотримання правил дорожнього руху, як правильно поводитися у разі виявлення підозрілих предметів та в інших ситуаціях. Мета заходів – забезпечити публічну безпеку і порядок під час літнього відпочинку та оздоровлення дітей, не допустити скоєння неповнолітніми кримінальних і адміністративних правопорушень та упередити дитячий травматизм. Заходи з найрізноманітнішою тематикою захоплюють дітей, а тому учні та учениці з нетерпінням чекають на наступну зустріч.

Адміністрація та педагогічний колектив щиро дякують НАЙКРАЩИМ офіцерам громади за своєчасну та необхідну допомогу в такий складний час, за те, що не залишалися й не залишаєтеся осторонь проблем, а намагаєтеся внести частку своєї душі і праці у спільну мету – виховання молодого покоління.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Інші новини освіти

Всі новини освіти