Асфальтування покриттів мостів на Кам’янеччині

  • 115

Фото без опису

🌉 Асфальтування покриттів мостів на Кам’янеччині

🦺 Від минулого тижня на замовлення Служби відновлення та розвитку інфраструктури у Хмельницькій області бригади підрядників працюють одразу на чотирьох об'єктах на автошляху Т-23-17 Кам’янець-Подільський – Стара Ушиця.

🚜 На мостах в селах Кульчиївці та Суржинці влаштовуємо асфальтобетонне покриття. В селі Каштанівка ремонтуємо берегові опори мосту через річку Руска.

🚧 У 2021 році було розпочато роботи з поточного середнього ремонту на ділянці від м. Кам’янець-Подільський до села Крушанівка, де по обох смугах руху було влаштовано вирівнюючий шар покриття. Роботи по штучних спорудах планувались до завершення у 2022 році, однак були зупинені в зв'язку із запровадженням воєнного стану.

🛠️ Допоки реалізація проектів повноцінного відновлення доріг регіону “на паузі” до нашої Перемоги, працюємо над покращенням безпеки дорожнього руху на вказаному автошляху в межах експлуатаційного утримання.

⚠️ Звертаємо увагу учасників дорожнього руху на те, що роботи тривають без зупинки руху транспортного потоку, тому радимо бути максимально уважними та обережними в місцях їх проведення.

🗺️ Нагадаємо: дорога територіального значення Т-23-17 Кам’янець-Подільський – Стара Ушиця пролягає Кам'янець-Подільським районом, частково в межах Національного природного парку «Подільські Товтри», має протяжність 45,6 км та є одним із відомих туристичних маршрутів Хмельниччини - так званою “дорогою до Бакоти”; веде до кількох об'єктів заповідного фонду та історичної спадщини, таких як: Китайгородське відслонення, Субічського печерного монастирю, Ландшафтниого заказнику “Урочище “Совий Яр”.

Служба відновлення та розвитку інфраструктури у Хмельницькій області

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису