Нещодавно в рамках проєкту Бакота Хаб: Інкубатор Ідей було організувано бізнес-пікнік у Трав'ярні.

  • 128

Фото без опису

Фото без опису

🌳🎉 Нещодавно в рамках проєкту Бакота Хаб: Інкубатор Ідей було організувано бізнес-пікнік у Трав'ярні.

На зустріч прийшли локальні підприємці, активісти, представники влади та культури, а також ВПО. Ми зібрались, щоб познайомитися та поділитися планами та ідеями на майбутнє.

Цей бізнес-пікнік став початком чогось особливого. Нам настільки сподобався цей формат, що ми вирішили проводити його щомісяця. Таким чином ми зможемо сприяти розвитку бізнесу та обмінюватись ідеями.

 

Атмосферу доповнила дегустація крафтових виробів, створених на Бакоті. Ми куштували різні продукти, створені місцевими підприємцями, які продемонстрували широкий гастропотенціал Бакоти. Наші смакові рецептори були у захваті!

Локація Трав'ярні Миколи Прудивуса стала ідеальним місцем для цієї зустрічі. Це мальовниче місце, оточене природою, створює теплу та гостинну атмосферу. Ми дуже вдячні Миколі Прудивусу за його гостинність, за екскурсію по трав'ярні та за створену атмосферу, яка сприяла приємному спілкуванню.

Дякуємо всім, хто приєднався до нас на цьому заході. Ми сподіваємося, що традиція зустрічей у такому форматі залишиться з нами, і ми будемо продовжувати її й надалі реалізовувати щомісяця.

_____________________________________________________

Захід відбувається в межах реалізації проєкту #ZMINA_2_0 “Субгранти для культурних проєктів” фонду ІЗОЛЯЦІЯ за фінансової підтримки Європейського Союзу.

#EU4USociety #ПрямуємоРазом #MovingForwardTogether

IZOLYATSIA. Platform for Cultural Initiatives.

European Union in Ukraine

 

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису