ВИПУСКНИЙ У МУЗИЧНІЙ ШКОЛІ

  • 256

Фото без опису

ВИПУСКНИЙ У МУЗИЧНІЙ ШКОЛІ

🎼Урочисті, красиві і водночас схвильовані й дещо засмучені – у Староушицькій дитячій музичній школі випускний! Цього року свідоцтва про музичну освіту отримали 3 вихованці. За плечима у них залишилися роки наполегливої праці.

🎵Усі роки навчання в школі, куди сьогоднішні випускники прийшли ще малими дітьми, їх супроводжували педагоги, які стали для юних музикантів другими батьками – творчими. Вони не лише навчили майстерно володіти музичними інструментами, а й прищепили любов до мистецтва, відкрили красу музики різних жанрів та стилів, познайомили з великою когортою композиторів та виконавців. Педагоги залишалися зі своїми учнями у локдауни, карантини і навіть під час війни.

🎶Тарас Мачуга, виконуючий обов’язки директора музичної школи, вручив випускникам свідоцтва про здобуту музичну освіту. З вітальним словом до присутніх у залі звернувся селищний голова Анатолій Тимчук. Від імені усіх батьків Антоніна Ткачук подякувала педагогам за їхню працю, за вкладені в їхніх дітей зусилля.

🎷Самі ж випускники продемонстрували свої вміння, які вони отримали у стінах школи, влаштувавши зі своїми викладачами та іншими вихованцями музичної школи святковий концерт.

🎹У цей день було багато посмішок і хвилювань, обіймів і квітів. А ще багато музики, адже саме вона – найголовніше, що об‘єднує усіх, хто переступає поріг музичної школи.

Фото без опису

Фото без опису

Інші новини освіти

Всі новини освіти