У смт Стара Ушиця відбулося прощання із загиблим Героєм Михайлом БЛАЖЕЄМ

  • 541

💔Сьогодні вся Староушицька громада у великій скорботі🕯

🇺🇦Ми прощалися з Героєм, мужнім воїном БЛАЖЕЄМ Михайлом Васильовичем, який віддав своє життя, захищаючи Україну від російського агресора, за її незалежність та територіальну цілісність, за спокій сердець та за майбутнє кожного українця.

Він був молодим, щирим, життєрадісним, мав багато мрій та планів у житті…😢

Провести захисника України в останню дорогу разом з рідними, друзями, прийшло чимало жителів Староушицької територіальної громади. Живий коридор пошани простягнувся на кілометри.

БЛАЖЕЙ Михайло Васильович, народився 13 жовтня 1989 року в смт Стара Ушиця, в 1995 році пішов до Староушицької загальноосвітньої школи в 1-й клас.

Ще з дитячих років захоплювався футболом. В шкільні роки приймав участь у футбольних турнірах між закладами освіти. Далі грав за місцеву команду «Дністер», ставши згодом її капітаном. Був надзвичайно відданий своїй справі. Приймав участь в чемпіонатах громади та у районних змаганнях.

По закінченню школи поступив в Кам’янець – Подільський національний університет ім. Івана Огієнка на історичний факультет.

Працював за кордоном.

В 2019 році одружився з дівчиною Катериною. В їхній сім’ї народився синочок Давид.

З 2020 року пішов працювати водієм – мотористом Староушицької рятувальної станції ДСНС.

А вже 20 січня 2023 року підписав контракт і пішов захищати неньку Україну.

Служив в 14–тій окремій механізованій бригаді імені князя Романа Великого – з’єднання Сухопутних військ Збройних сил України. Стрілець-помічник гранатометника І механізованого відділення ІІ механізованого взводу 4 механізованої роти, солдат Михайло БЛАЖЕЙ загинув 15 травня 2023 року, в результаті ворожого обстрілу, під час виконання бойового завдання в районі населеного пункту Масютівка Куп’янського району Харківської області .

У скорботі схиляємо голови, поділяючи біль непоправної втрати разом із рідними та вшановуючи світлу пам’ять гідного сина України, який до останнього подиху був вірним важкому та водночас почесному обов’язку захисника Батьківщини.

Наші щирі співчуття родині, рідним, близьким!😢

Пам’ять про Героя назавжди залишиться в наших серцях! 🇺🇦

Вічна та світла пам’ять Героєві!🇺🇦