Щорічно 22 квітня жителі нашої планети відзначають День Землі

  • 180

Фото без опису

Щорічно 22 квітня жителі нашої планети відзначають День Землі 🌏

Вперше День Землі був відзначений у 1970 році. Це свято чистої Води, Землі і Повітря. Свято, яке має на меті об’єднати людей планети щодо захисту навколишнього природного середовища, привернути увагу до проблем екології нашої планети.

Проведені заходи змогли зацікавити дітей, сприяти поглибленню екологічних знань, розвитку творчої уяви, спонукати до розуміння необхідності дбайливого ставлення до природи, відчуття власної відповідальності за збереження навколишнього середовища.💚

Земля - наш рідний дім.

Бережімо її!🙏🌏

 

Фото без опису

Щорічно 22 квітня жителі нашої планети відзначають День Землі🌏

Найменші здобувачі освіти ліцею також долучилися до святкування Всесвітнього дня Землі.

Проведені заходи змогли зацікавити дітей, сприяти поглибленню екологічних знань, розвитку творчої уяви, спонукати до розуміння необхідності дбайливого ставлення до природи, відчуття власної відповідальності за збереження навколишнього середовища.

Отож, учні та вчителі ліцею взяли участь у відзначенні Міжнародного Дня Землі.

В ліцеї відбулася акція "Майбутнє нашої планети - в наших руках"., тематитичні виховні години та бесіди спрямовані на шанобливе ставлення до природи.

Фото без опису  Фото без опису

Фото без опису  Фото без опису

 

Фото без опису

22 квітня відзначається міжнародною спільнотою як Всесвітній день Землі.🌏🦋🐞🐳 Сьогодні вихованці гуртка "Юні екологи" ХОЦТКУМ на базі Староушицького ліцею прибрали територію парку селища від сміття, посадили квіти бегонії на пришкільній клумбі🌷🌺🪻, з метою спонукати людей бути уважнішими до навколишнього середовища на планеті Земля.

Земля – це величезний дар! Земля - наш дім!❤️

Фото без опису  Фото без опису

Фото без опису  Фото без опису

 

Фото без опису

🌎 22 квітня жителі нашої планети відзначають День Землі🌍 Напередодні цього дня учні Староушицького ліцею активно прибирали територію парку селища, саджали квіти, проводили агітацію населення за збереження природи рідного краю. Вчителі провели з дітьми виховні заходи та вкотре нагадали учням про те, що наша спільна домівка потребує догляду, уваги і бережливого ставлення до навколишнього середовища.

Пам’ятаймо, все, що нам дає природа- це скарб!🌳

Фото без опису  Фото без опису

Фото без опису  Фото без опису

Фото без опису  Фото без опису