Напередодні Великодніх свят делегація з Хмельниччини відвідала передові позиції наших захисників

  • 185

Фото без опису

✅Напередодні Великодніх свят делегація з Хмельниччини відвідала передові позиції наших захисників

Наближається одне з найбільших християнських свят — Великдень. Це світле і радісне свято, до якого ми готуємось заздалегідь, дотримуючись традицій: випікаємо паски та прикрашаємо святковий кошик.

Проте зараз тисячі наших захисниць і захисників не мають такої можливості, адже зі зброєю в руках боронять нашу Україну від російського окупанта.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису  Фото без опису

Аби у ці святкові дні подарувати нашим бійцям частинку домашнього затишку та святкового настрою делегація від Хмельниччини у складі заступників начальника ОВА Володимир Юр'єв та Володимир Білик, начальника Хмельницької РВА Анатолій Катеренчук, голови громадської ради при ОВА Романа Ярошинського та представника БО «Захисти Хмельниччину» Костянтина Дєтковського відвідали наш 86 батальйон ТРО.

Посадовці передали бійцям чимало Великодніх подарунків: камери спостереження, старлінк, генератори, тепловізори, зарядну станцію, тактичні навушники і звичайно пасхальні гостинці.

Крім того, Дар’ївській громаді передали автомобіль, 10 тонн води і 8 тонн продуктів харчування.

Бажаємо нашим бійцям Божого захисту та благословення.

Працюємо далі! Дякуємо усім, хто долучився до збору цієї необхідної допомоги та продовжує підтримувати наших військових💪

🇺🇦Перемога обов’язково буде за нами!