Староушицька селищна рада спільно з Національним парком "Подільські Товтри" та учнями Староушицького ліцею в смт Стара Ушиця висадили алею на честь Героїв

  • 393

Фото без опису

Староушицька селищна рада спільно з Національним парком "Подільські Товтри" та учнями Староушицького ліцею в смт Стара Ушиця висадили алею на честь Героїв.

Національний природний парк «Подільські Товтри» з нагоди відзначення Дня довкілля, яке цього року припадає на 15 квітня, започаткував акцію «Парк тисячоліть». Метою акції є створення нових скверів та алей задля вшанування загиблих Героїв у російсько-українській війні.

12 квітня фахівці Парку спільно з учнями Староушицького ліцею (директор Оксана Тимчук, керівник екоцентру нацпарку – Марина Юрченко) висадили алею дуба звичайного у сквері центральної садиби громади.

Віднині алея нагадуватиме про загиблих Героїв, які віддали своє життя за незалежність України. Це Валентин Петрук з с.Гута-Чугорська, Станіслав Кузьмінський, Євген Березніков з с.Рункошів, Олександр Царук та Максим Зеленчонок з смт Стара Ушиця. Вічна їм шана і пам’ять…

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису  Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 

Щира вдячність усім, хто підтримує акції Національний природний парк "Подільські Товтри" та дбає про довкілля!

Національний природний парк "Подільські Товтри"