Староушицький ліцей отримав ноутбук за ініціативи The Global Business Coalition for Education (GBC – Education)

  • 379

Фото без опису

За ініціативи The Global Business Coalition for Education (GBC – Education), яка в Україні реалізується «Word Vision International» в особі Філії «Відокремлений підрозділ Word Vision International в Україні», за сприянням Міністерства освіти та науки України, педагогічним працівникам закладів загальної середньої освіти вручено комп'ютерну техніку для забезпечення якісного дистанційного навчання.

Фото без опису

Приємна подія відбулась 22 березня за участі першого заступника начальника ОВА Сергія Тюріна, заступника голови ОВА Володимира Юр'єва та директора Департаменту освіти та науки Хмельницької обласної державної адміністрації Дарії Басюк.

Відповідно до участі у проєкті "Всеукраїнська школа онлайн" педагоги, які працюють з внутрішньо переміщеними здобувачами освіти, отримали ноутбуки для підвищення якості надання освітніх послуг.

Фото без опису  Фото без опису

Фото без опису

Необхідне обладнання одержав і наш Староушицький ліцей в особі вчительки історії Литвинюк Оксани Павлівни, яка за підтримки адміністрації закладу та відділу ОКТМС взяла участь у такій потрібній ініціативі. Тепер ми на крок ближче до освітніх перемог. Щиро дякуємо!

Староушицький ліцей