Інспектори Центрально-Західного міжрегіонального управління Держпраці на базі Староушицької територіальної громади обговорили питання залучення безробітних до суспільно-корисних робіт.

  • 185

Фото без опису

❗️В умовах воєнних дій всі зусилля суспільства мають бути спрямовані на опір агресору та подолання наслідків вторгнення. Саме тому, зростає необхідність збільшення кількості трудових ресурсів, залучених до забезпечення нормального функціонування суспільства. Одним із таких ресурсів є залучення працездатних осіб до суспільно корисних робіт.

Інспектори Центрально-Західного міжрегіонального управління Держпраці на базі Староушицької об‘єднаної територіальної громади обговорили питання залучення безробітних до суспільно-корисних робіт.

Для осіб, які перебувають у статусі зареєстрованого безробітного можуть пропонуватися суспільно корисні роботи та отримувати за це мінімальну заробітну плату в розмірі 6 тис. 700 грн.

📢Порядком залучення працездатних осіб до суспільно корисних робіт в умовах воєнного стану, який затвердив Кабінет Міністрів України, визначено перелік видів суспільно корисних робіт - http://surl.li/fpseg

Фото без опису  Фото без опису