ДЕНЬ УКРАЇНСЬКОГО ДОБРОВОЛЬЦЯ

  • 183

ДЕНЬ УКРАЇНСЬКОГО ДОБРОВОЛЬЦЯ

Щороку 14 березня Україна відзначає День українського добровольця. Саме в цей день у 2014 році перші 500 добровольців рушили на схід України боронити незалежність країни. Це свято людей, які свідомо, за покликом власного серця, стали на захист України і захищають рідну землю від загарбників.

Подвиг учасників добровольчих формувань є символом справжньої мужності та героїзму. Мужність добровольців міцніша, ніж сталь, а рішучість захищати свою землю гостріша, ніж козацька шабля.

Сьогодні, у надзвичайно відповідальний час для держави, український народ з особливою повагою дивиться на своїх Героїв. Висловлюємо велику вдячність добровольцям, а також усім захисникам, які сьогодні мужньо захищають честь і гідність рідної країни. Сердечно дякуємо кожному, хто ризикуючи власним життям, з честю і гідністю виконує свій громадянський і військовий обов’язок, мужньо протистоїть російській агресії.

Низько схиляємо голови перед світлою пам’яттю тих, кому не судилося повернутися до рідних домівок. Вони тримають небо над нами й назавжди залишаться в наших серцях. Вічна їм пам’ять!

Слава Україні!!!