4 березня, голова громади Анатолій ТИМЧУК взяв участь у Конгресі місцевих та регіональних влад під головуванням Президента України Володимира Зеленського.

  • 186

Фото без опису

4 березня, під головуванням Президента України Володимира Зеленського відбувся Конгрес місцевих та регіональних влад, в якому взяли участь голова громади Анатолій ТИМЧУК, начальник Кам'янець-Подільської районної військової адміністрації Олександр Анур'єв, представники Кам'янець-Подільської районної ради й голови територіальних громад району.

Зустріч було проведено у форматі Zoom-конференції, яка розпочалась з вітального слова Президента України, Голови Конгресу, Володимира Зеленського. Відповідно до порядку денного засідання президії конгресу були розглянуті 4 основні питання про:

🔶безпекову та гуманітарну ситуацію на тимчасово окупованих та деокупованих територіях України;

🔷план відновлення енергетичної інфраструктури України, зруйнованої внаслідок терористичних атак росії;

🔶стан реалізації проєктів з відбудови об’єктів інфраструктури у регіонах, постраждалих внаслідок російської агресії;

🔷створення окремого офісу конгресу місцевих та регіональних влад при Президентові України.

Підводячи підсумки засідання, керівництво держави відповіло на питання органів місцевого самоврядування та ухвалило рішення щодо необхідності створення Офісу Конгресу, а також оголосило про офіційне подання до КМУ на призначення одного з кандидатів на посаду керівника НАБУ.

Фото без опису

Фото без опису