«ПІЦА НА КОЛЕСАХ»

  • 331

Фото без опису

«ПІЦА НА КОЛЕСАХ»🍕

21 лютого, відбулась благодійна акція у Старій Ушиці. Волонтери шотландської благодійної організації “Siobhans Trust” подорожують Україною та готують смачну італійську піцу.

Прибули вони і до нашої громади спеціальним фургоном. Готували піцу просто неба для жителів громади. Усі інгредієнти для коржів надає італійська мережа “Italpizza”. 🍕

Фото без опису

Всі присутні, в тому числі внутрішньо переміщені особи, отримали шматок смачної щойно приготованої італійської піци.

Siobhan's trust (Шівонc траст) - шотландська БО, яка пригощає людей піцою🍕 просто з пічки. Їх приїзд - це не лише смачна їжа, але гарний настрій та спілкування з іноземними волонтерами

Така гастрономічна акція проходить багатьма містами України. В такий спосіб закордонні волонтери підтримують моральний дух українців, які переживають війну, особливо тих, яким довелось вимушено мігрувати із рідних міст через обстріли окупантів.

Благодійне дійство відбулося завдяки підтримці та співпраці поліції Кам'янеччини, поліцейського офіцера громади та Староушицької селищної ради.

💙💛Дякуємо благодійній організації Siobhans Trust Ukraine та шотландським волонтерам за підтримку нашої громади, щиру атмосферу, можливість посмакувати смачною піцею.

Дуже цінуємо такий вияв турботи від наших закордонних друзів!🇺🇦

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису