20 лютого – День пам’яті Героїв Небесної Сотні

  • 76

Фото без опису

20 лютого – День пам’яті Героїв Небесної Сотні💛💙, учасників Революції Гідності – людей, які заплатили своїм життям за європейське майбутнє України, незалежність і свободу Вітчизни.

Євромайдан увійшов в історію України як символ і взірець жертовності, патріотизму та героїзму. Революція Гідності стала наймасштабнішим протестом у новітній історії України, боротьбою українських громадян за свої права і європейський вибір.

За відстоювання цих ідеалів нашій країні довелося заплатити високу ціну, Герої Небесної Сотні віддали найцінніше – своє життя. Серед загиблих були люди різні за віком та сферою діяльності. Їх об’єднувало одне – бажання, аби Україна була демократичною державою, в якій дотримуються принципів прав і свобод людини.

Однак, на сьогоднішній день, наша країна стикається з новим викликом. Ми переживаємо повномасштабну війну, яка торкається кожного з нас. Ми бачимо руйнування, страждання та втрати, які несе ця війна. Ми також бачимо, як наші герої продовжують боротися за свою країну та за свою свободу.

Революція Гідності змінила країну.

Низько вклоняюсь усім, хто поклав своє життя за нашу свободу.

Герої не вмирають, вони назавжди з нами!

Вічна Слава Героям!🇺🇦

Слава Україні!🇺🇦

З глибокою повагою і шаною селищний голова Анатолій ТИМЧУК