Відбулася РОБОЧА ЗУСТРІЧ із представниками Кам’янець-Подільського  АТ «Ощадбанк»

  • 315

Фото без опису

Минулого тижня відбулася РОБОЧА ЗУСТРІЧ із представниками бізнесу керуючого Кам’янець-Подільського  АТ «Ощадбанк» Адрія Данькова,начальника відділу продаж Віталія Мозолюка за  участі працівників Староушицької селищної ради по питанню реалізації Державної програми з надання грантів на створення або розвиток власного бізнесу «ЄРобота» а також різними програмами банку.

Зокрема, представники банку  проінформували присутніх про механізм отримання грантів та мікрогрантів. Проінформували присутніх про розміри та умови отримання грантів для суб’єктів господарювання. Також, було наголошено, що продовжує діяти кредитна програма від «Ощадбанку» 5-7-9% для бізнесу, Кредитна програма із грантовим компонентом, програма кредитування транспорту та обладнання та Державні гарантії.

Представники банку показали змістовну цікаву презентацію із різними умовами отримання гранту та також програмами кредитування.

Підсумовуючи обговорення, учасники зустрічі зазначили, що запроваджена Урядом Державна програма «ЄРобота» для отримання грантів та мікрогрантів є актуальною та дієвою.

Запрошуємо усіх підприємців громади та тих, хто має намір започаткувати власну справу, або розширити існуючий бізнес, подавати свої бізнес-плани для отримання фінансової допомоги та реалізації своїх бізнес ідей!

 

ПРОДУКТИ ДЛЯ БІЗНЕСУ ВІД ОЩАДБАНКУ

Фото без опису

Фото без описуФото без описуФото без опису