ПОВІДОМЛЕННЯ про оприлюднення проекту документа державного планування, звіту про стратегічну екологічну оцінку та про початок процедури розгляду і врахування пропозицій громадськості.

  • 292

ПОВІДОМЛЕННЯ

про оприлюднення проекту документа державного планування , звіту  про стратегічну екологічну оцінку та про початок процедури розгляду і врахування пропозицій громадськості.

Відповідно до постанови КМУ від 25.05.2011 №555 «Про затвердження Порядку проведення громадських слухань щодо врахування громадських інтересів під час розроблення проектів містобудівної документації на місцевому рівні» та Закону України «Про стратегічну екологічну оцінку», Староушицька селищна рада повідомляє про початок процедури розгляду та врахування пропозицій громадськості у проекті детального плану території та розділу «Охорона навколишнього природного середовища» (а саме: будівництво будиночків для відпочинку). Інвестор Товариство Червоного Хреста України.

Повна назва документа державного планування: "Детальний план території земельної ділянки орієнтовною площею 1,4га  для будівництва та обслуговування об'єктів рекреаційного призначення, що знаходиться на території Староушицької селищної ради Кам'янець-Подільського району  Хмельницької області, за межами населених пунктів (с.Гораївка)". Прийняття рішення про затвердження містобудівної документації покладається на Староушицьку селищну раду.

Відповідно до ст.12 Закону України «Про стратегічну екологічну оцінку» громадське обговорення проекту Детального плану та звіту про стратегічну екологічну оцінку розпочато з дня їх оприлюднення в газеті  та на дошці об’яви Староушицької селищної ради та триватиме до 02.03.2023р

Громадськість у межах строку обговорення має право подати в письмовій формі  (у тому числі в електронному вигляді) зауваження і пропозиції до проекту Детального плану та розділу  «Охорона навколишнього середовища».

Ознайомитися з проектом  Детального плану та розділом «Охорона навколишнього природного середовища», екологічною інформацією, у тому числі пов’язаною зі здоров’ям населення, що стосується документа державного планування, подати свої зауваження та пропозиції можна до Староушицької селищної ради за адресою: 32385, смт. Стара Ушиця, вул. Українська,5. Відповідальна особа селищний голова.

Строк подання зауважень та пропозицій становить 30 днів, тобто до 02.03.2023р

Пропозиції та зауваження, подані після встановлення строку – не розглядаються.

Проведення транскордонних консультацій держави походження щодо проекту детального плану території не вимагається згідно з чинним законодавством

Громадське обговорення детального плану території відбудеться 03.03.2023р. Місце проведення: приміщення  Староушицької селищної ради. Початок о 11.00 год

 

 

Інші оголошення

Всі оголошення