ПОВІДОМЛЕННЯ про оприлюднення та початок громадського обговорення звіту про стратегічну екологічну оцінку проекту документа державного планування «Детальний план території частини території населеного пункту смт Стара Ушиця

  • 128

Фото без опису

ПОВІДОМЛЕННЯ

Староушицька селищна рада повідомляє про оприлюднення та початок громадського обговорення звіту про стратегічну екологічну оцінку проекту документа державного планування «Детальний план території частини території населеного пункту смт Стара Ушиця Кам’янець-Подільського району Хмельницької області» та продовження терміну громадського обговорення проекту документа державного планування.

Ознайомитись з інформацією щодо стану навколишнього середовища та стану здоров’я населення можна у Староушицькій селищній раді, департаменті природних ресурсів та екології Хмельницької обласної державної адміністрації та на їх електронних ресурсах у мережі інтернет.

Зауваження та пропозиції до проекту та обсягу виконання СЕО надаються до Староушицької селищної ради в письмовому вигляді особисто або поштою за адресою: 32385, Хмельницька область, Кам'янець-Подільський район, смт Стара Ушиця, вул. Українська, буд. 5, або на електрону адресу селищної ради: su.otg@ukr.net.

Зауваження та пропозиції громадськості надаються в процесі громадського обговорення протягом 30 днів з дня оприлюднення матеріалів проекту та звіту про  СЕО. А саме, з 20 січня 2023 року по 20 лютого 2023 року.

Пропозиції та побажання надані за межами вказаного періоду не враховуються та не розглядаються. 

Громадські слухання з презентацією матеріалів звіту про стратегічну екологічну оцінку та проекту документа державного планування відбудуться у приміщенні Староушицької селищної ради  31 січня 2023 року  о 10:00.

ЗВІТ ПРО СТРАТЕГІЧНУ ЕКОЛОГІЧНУ ОЦІНКУ Фото без опису

Відповідальна особа за розгляд зауважень і пропозицій:

Никуляк Віталій Васильович, тел: 096 35 53 440.