Тренінг "Навчаємо. Оцінюємо. Змінюємо" (Оцінювання в НУШ)

  • 569

Фото без опису

4 січня, на запрошення директора Староушицького ліцею Оксани Тимчук, до ліцею завітала дуже талановита тренерка «Освіторія» Наталія Рудніцька. З перших хвилин знайомства з нею ти розумієш, що вона – класна! Сучасний креативний вчитель, який вміє навчати і дітей, і дорослих, має великий досвід роботи з дітьми та вміє навчити їх вчитися. Наталія Рудніцька - вчителька-методистка української мови та літератури, зарубіжної літератури Кам’янець-Подільської загальноосвітньої школи № 17, супер-фіналістка (ТОП 10) Національної премії «GLOBAL TEACHER PRIZE UKRAINE» (2018).

Наталія Рудніцька провела суперовий тренінг з вчителями Староушицького ліцею з теми "Навчаємо. Оцінюємо. Змінюємо" (Оцінювання в НУШ).

Фото без опису

Всі учасники тренінгу з цікавістю включилися в роботу. Час пройшов непомітно. Усі присутні отримали не лише приємні враження, а й сформували необхідні для кожного вчителя вміння формувального оцінювання НУШ. Учасники мали безліч запитань, на які знаходили відповіді під час спільної роботи, адже лише злагоджена робота усіх членів колективу допоможе втілювати у життя закладу якісні зміни.

Щиро дякуємо Наталії за таку чудову можливість спілкування, обміну досвідом роботи та за Сертифікати «Освіторія». Було - круто!!!

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису