Привітання голови громади Анатолія ТИМЧУКА з Новим роком та Різдвом Христовим!

  • 557

Фото без опису

Шановні жителі Староушицької громади! Дорогі земляки!

Сердечно вітаю Вас із Новим роком та Різдвом Христовим!✨

Довгоочікувані різдвяно-новорічні свята — вісники здійснення мрій та бажань, втілення всіх сподівань очікування гарних новин.  Цей рік був важкий для всіх українців без винятку! Жахлива війна змінила плани кожного. Багато хто став на захист Батьківщини, хтось взяв активну участь у волонтерській справі, а хтось продовжував працювати і підтримувати  наші збройні сили. Для нас всіх –  це стало першочерговим завданням. Важливо, що  український народ вперше за багато часу став єдиною потужною силою в боротьбі із ворогом.

🤝Хочу подякувати всім, хто боронить нашу державу, хто не залишився осторонь, хто долучився до волонтерської справи  Староушицької територіальної громади, всім жителям за вашу підтримку.

Зичу усім  зустріти Новий Рік та відзначити Різдво Христове у колі близьких та друзів. Нашим воїнам терпіння і сили та відчуття надійного тилу. Від щирого серця бажаю кожній родині здоров’я, радості, затишку та добробуту, і нехай 2023 рік стане для  України роком  ПЕРЕМОГИ миру та процвітання!🇺🇦

З Новим 2023 роком! З Різдвом Христовим!✨

З повагою – голова Староушицької громади Анатолій ТИМЧУК