Підсумки тижня

  • 224

Фото без опису

ℹ️Підсумки тижня

📌Проводяться заходи щодо організації роботи Херсонського психоневрологічного будинку інтернату на території нашої громади. Даний заклад переміщається в Стару Ушицю з деокупованого Херсону і незабаром запустить свою роботу. Вже оголошено близько 60 вакансій для майбутніх працівників закладу. Працівники КП «Відродження» проводять технічні роботи для запуску опалення даного закладу.

📌У вівторок, 20 грудня, відправлено черговий вантаж гуманітарної допомоги зібраний жителями нашої громади для жителів Херсону, Дякуємо усім, хто долучився до збору. Творити добро просто!

📌21 грудня в сесійній залі Староушицької селищної ради відбулось позачергове засідання виконавчого комітету селищної ради. Ключовим у порядку денному зібрання стало схвалення проекту бюджету Староушицької територіальної громади на 2023 рік. Учасники засідання детально розглянули основний документ нашої громади, обговорили дохідну та витратну частини, вислухали обґрунтування щодо бюджетних призначень та обсягів міжбюджетних трансфертів.

➡️ https://staroushytska-gromada.gov.ua/news/1671625949/

➡️ https://staroushytska-gromada.gov.ua/rishennya-pro.../

📌22 грудня 2022 року, відбулася чергова 33 сесія Староушицької селищної ради. Головним питанням засідання було прийняття бюджету громади на 2023 рік. Крім того розглянуто ряд інших важливих питань в тому числі і земельних.

➡️ https://staroushytska-gromada.gov.ua/news/1671738557/

📌Благодійний фонд «Рокада» Хмельницький надали новоприбулим переміщеним особам до Староушицької громади, багатодітним та інвалідам гуманітарну допомогу: ковдри, пледи, матраци, спальники, засоби гігієни.

➡️ https://staroushytska-gromada.gov.ua/news/1671796208/

📌23 грудня, від молодіжного центру «Бакота Хаб» в Староушицькому ліцеї було проведено виїздний майстер-клас з тактичної медицини Проєкт реалізується в межах програми ТРИМАЙ, що здійснюється громадською організацією YouthUp та Дитячим фондом ООН UNICEF Ukraine в межах програми СПІЛЬНО».

📌23 грудня, помічник народного депутата Ігоря МАРЧУКА Антоніна ЖОГАН відвідала Подільський ліцей та Подільський ЗДО «Барвінок», привітала діток та вручила новорічні подарунки.

➡️ https://staroushytska-gromada.gov.ua/news/1671817690/

📌Безмежно вдячні дітям з Німеччини, та благодійній організації «Johanniter”, усім волонтерам, які підготували подарунки для дітей переселенців громади (багатодітні сім’ї та діти від 5-12 років) За останній тиждень Староушицькою селищною радою було організовано 2 під’їзди до м.Камянець-Подільський для вручення подарунків