ПОВІДОМЛЕННЯ

  • 123

Фото без опису

Староушицька селищна рада повідомляє про початок процедури громадського обговорення Заяви про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки (СЕО) проекту документа державного планування «Детальний план території частини території населеного пункту смт Стара Ушиця Кам’янець-Подільського району Хмельницької області».

Ознайомитись з текстом Заяви про визначення обсягу СЕО можна у приміщенні Староушицької селищної ради та на сторінці в мережі інтернет: https://staroushytska-gromada.gov.ua/more_news/.

Зауваження та пропозиції надаютьсяу письмовому вигляді особисто чи поштою за адресою: 32385, Хмельницька область, Кам'янець-Подільський район, смт Стара Ушиця, вул. Українська, буд. 5, або на електрону адресу селищної ради: su.otg@ukr.net.

  Строк громадського обговорення заяви про визначення обсягу СЕО і граничний строк надання зауважень та пропозицій громадськістю становить 15 днів з дня оприлюднення Заяви у встановленому порядку. А саме, «15» грудня 2022 р. до  «30» грудня 2022 р.

Зауваження, надані поза межами визначеного строку, не приймаються та не розглядаються.

Заява про проведення громадського обговорення щодо визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки проекту документа державного планування «Детальний план території частини території населеного пункту смт Стара Ушиця Кам’янець-Подільського району Хмельницької області»

Рішення про надання дозволу на розроблення детального плану частини території населеного пункту смт Стара Ушиця

Повідомлення