ВИСТОЇТИ І ПЕРЕМОГТИ

  • 193

Фото без опису

ВИСТОЇТИ І ПЕРЕМОГТИ

✅При значній перерві в електропостачанні активується робота "Пунктів незламності" в нашій громаді. Найбільшим острівцем відвідування став Пункт незламності в приміщенні ЦНАПу. Щоденно тут збільшується кількість відвідувачів, яка сягає близько 40 осіб. Відвідувачі проводять час по різному. Хтось приходить сюди погрітися та зарядити телефон, хтось – вчитися, хтось – працювати за ноутбуком користуючись мережею інтернет, хтось - отримати першу медичну допомогу, так як Пункт швидкої допомоги тимчасово знаходиться саме тут. Крім того, працівники ЦНАПу продовжують надавати адміністративні послуги жителям громади.

Зараз у кожного свій фронт. До прикладу, відвідувачка - психолог з Харкова надає психологічну допомогу через онлайн-консультації, викладач з Харкова проводить онлайн – уроки з дітьми. Працівники місцевої сімейної медицини, підприємці мають можливість попрацювати в Інтернеті.

✅У Пункті незламності громадяни можуть:

✔️Відчути підтримку мешканців громади та місцевої влади.

✔️Бути корисним, допомогти відвідувачам, які потребують сторонньої допомоги.

✔️Зігрітися.

✔️Зарядити гаджет.

✔️Під’єднатися до мережі інтернет та скористатися інтернет-зв’язком.

✔️Отримати першу медичну допомогу.

Люди задоволені нагодою відчути підтримку саме тоді, коли її потребують.

✅Ворог дуже сподівається використати зиму проти нас. У відповідь на усі виклики війни та спроби ворога зламати наш дух – ми протиставимо нашу стійкість. Влада, люди, бізнес – об’єднавшись, маємо зробити все, щоб вистояти цю зиму, як би це важко не було.🤝 Зараз ми як ніколи маємо стати одним великим Пунктом незламності та працювати щоденно.

Разом ми неодмінно переживемо цю непросту зиму. Вистоїмо і переможемо!🇺🇦

Фото без опису  Фото без опису

Фото без опису  Фото без опису

Фото без опису