Злодій-рецидивіст з Кам'янеччини отримав вирок за пограбування магазину

  • 180

Кам’янець-Подільською окружною прокуратурою забезпечено підтримання публічного обвинувачення  у кримінальному провадженні за фактом таємного викрадення чужого майна (крадіжка), вчиненому повторно, в умовах воєнного стану.

У ході досудового розслідування та судового розгляду встановлено, що у вересні поточного року, в період дії воєнного стану в Україні, 63-річний мешканець Кам’янець-Подільського району,  переслідуючи корисливий мотив, здійснив крадіжку товарів з приміщення сільського магазину. Загальна сума викраденого становила понад 5 тис. грн. Свою вину у скоєному обвинувачений визнав повністю.

Враховуючи особу зловмисника, який раніше неодноразово судимий (9 фактів притягнення до кримінальної відповідальності), мав не зняту та непогашену судимість та обставини справи, суд погодився з позицією прокурорів щодо доведеності вини обвинуваченого та визнав його винуватим у вчиненні кримінального правопорушення передбаченого ч. 4 ст. 185 КК України, призначив покарання у виді 5 років позбавлення волі.

Вирок не набрав законної сили.