День Гідності та Свободи в Староушицькій громаді

  • 129

Фото без опису

💙💛21 листопада ми відзначали День Гідності та Свободи

Свято, встановлене на знак вшанування патріотизму та мужності громадян🕊, які стали на захист демократичних цінностей і європейського вибору нашого народу.🇪🇺🇺🇦  Бажаємо мирного неба над українською землею, добробуту та віри у щасливе майбутнє Української держави.🕊🇺🇦

21 листопада в Староушицькому ліцеї відзначили День Гідності та Свободи. З метою вшанування патріотизму і мужності громадян, які в листопаді-лютому 2014 року боролися за захист демократичних цінностей, прав і свобод людини і громадянина, національних інтересів України та її європейського вибору, вчителька історії Литвинюк Оксана Павлівна провела виховний захід "Історичний годинник: Україна. Шлях до свободи". З вітальним словом виступила директор ліцею Тимчук Оксана Миколаївна, яка наголосила, що лише повага до себе, до свого вибору може стати рушійною силою великих змін та звернула увагу на те, що посягання на гідність людини є неприпустимою.

Заступник директора з виховної роботи Третяк Ірина Сергіївна запалила свічки пам'яті Героїв Майдану, що віддали життя за ідею євросуспільства, а здобувачі освіти та усі присутні вшанували Небесну Сотню хвилиною мовчання.

За допомогою пізнавальних відео, інтерактивних вправ "Кубик Блума", "Логічний ланцюжок", "Асоціації" Оксана Павлівна намагалася допомогти учням зрозуміти наскільки важливим є почуття власної гідності у кожної окремої людини зокрема та народу в цілому, чому важливо боротися за неї за «будь-яку ціну». Проведений захід сприяв формуванню лідерства, ґрунтованому на повазі й підтримці, та залучив здобувачів освіти до діалогу. Кожен клас був нагороджений "Посвідченнями патріотів" за активну участь у відзначені Дня Гідності та Свободи, а також усі присутні отримали в дарунок символічні патріотичні браслетики.

Фото без опису  Фото без опису

Фото без опису  Фото без опису

Фото без опису  Фото без опису

Фото без опису  Фото без опису

Фото без опису  Фото без опису

 

 

21 листопада в Грушківському ліцеї відзначили День Гідності та Свободи.

Україна – це територія гідності й свободи. Такими нас зробила не одна революція. Саме сьогодні, в цей час, ми маємо проявити свою любов до рідної Вітчизни. Зараз нашій країні як ніколи потрібно бути єдиною та згуртованою. Ми вдячні нашим захисникам, які з честю відвойовують та захищають нашу державу, борються за її єдність та цілісність. Доземно вклоняємось матерям, які чекають, чекали і будуть завжди чекати своїх дітей із нелегких доріг війни.

… Нехай ніхто не половинить ,

Твоїх земель не розтина,

Бо ти єдина, Україно,

Бо ти на всіх у нас одна.

Одна від Заходу й до Сходу

Володарка земель і вод –

Ніхто не ділить хай народу,

Бо не поділиться народ.

Фото без опису  Фото без опису

Фото без опису