У хмельницькій філії АТ «Укрпошта» впроваджується проект «Сільське відділення»

  • 293

Фото без опису

🟡У хмельницькій філії АТ «Укрпошта»📬 проект «Сільське відділення» впроваджується з осені 2021 року

📬ПВПЗ надає абсолютно весь спектр поштових, логістичних та фінансових послуг. Автомобілі оснащені GPS модулями, за допомогою яких проводиться моніторинг роботи ПВПЗ та дотримання встановлених режимів роботи.

Новий формат обслуговування спрямований на покращення якості надання послуг поштового зв’язку за рахунок повного охоплення навіть найвіддаленіших населенних пунктів, де всім мешканцям, без винятку, які цього потребують.

Фото без опису

📬ПВПЗ надає абсолютно весь спектр послуг, які надає Укрпошта: поштових логістичних та фінансових: приймання та видача внутрішніх та міжнародних відправлень, приймання платежів (в т.ч.поповнення мобільного рахунку), приймання та виплата поштових переказів, виплата пенсій та соціальних допомог, продаж страхових послуг (страхування авто), поповнення карток, видача готівки через POS-термінал, передплата та доставка періодичних друкованих видань за передплатою, продаж товарів, ЗПО, преси, доставка рахунків, рекламної продукції та/або інформаційної продукції.

🟡Завдяки впровадженню ПВПЗ клієнти зможуть користуватися як звичними послугами (доставка пенсій, сплата комунальних платежів, поповнення мобільного рахунку, оформлення передплати тощо) так і розширеними можливостями пошти нового формату (замовлення та доставка малогабаритної побутової техніки та ліків, у майбутньому – зняття готівки з картки тощо)

Досвід показує, що за два-три тижні клієнти звикають до пошти нового формату та відзначають її переваги.

🔸У Староушицькій територіальній громаді стаціонарним автоматизованим відділеням поштового звязку залишається ВПЗ у смт Стара Ушиця.

🔸Населенні пункти, що переведені на обслуговування ПВПЗ в першу хвилю з 01.07.2022: Гута-Чугорська, Липи.

Фото без опису

🔸Населенні пункти, що в процесі переведення на обслуговування ПВПЗ в другу хвилю з 01.11.2022: Подільське, Гораївка, Крушанівка, Нефедівці, Лучки.

Фото без опису

🔸СВПЗ, які плануються перейти на модель обслуговування ПВПЗ в другу хвилю з 01.12.2022: Грушка, Каштанівка, Лисківці, Рункошів, Чабанівка.

Фото без опису

❗️Звертаємось до жителів громади!

Для ефективності надання поштових послуг мобільною бригадою ПВПЗ в частині доставки пенсій, соцдопомог, періодики просимо встановити поштові скриньки на воротах і хвіртках і позначити нумерацію власних будинків. Такі кроки покращать мобільність працівників бригад.

Укрпошта намагаться робити все можливе щоб усі клієнти були задоволені наданими послугами поштового зв’язку.

Працюємо, підтримуємо один одного.🇺🇦