Навчальний семінар на тему: «Практичні аспекти організації нових соціальних послуг в громаді».

  • 235

✔️З 15 по 17 листопада в смт Сатанів Хмельницької області проходив триденний навчальний семінар на тему: «Практичні аспекти організації нових соціальних послуг в громаді».

✔️Участь у заході взяли фахівці суб’єктів надання соціальних послуг пілотних територіальних горомад Одеської та Тернопільської області, представники обласних військових адміністрацій Одеської, Тернопільської та Хмельницької областей та керівники установ та організацій що надають соціальні послуги. Учасником даного заходу була директор КУ «Староушицький ТЦСО» Староушицької громади Рибак Наталія Миколаївна.

🇺🇦Захід розпочався із вшанування пам’яті загиблих українських воїнів під час війни, розв’язаної російською федерацією.

✔️Метою семінару були зміцнення потенціалу фахівців, які надають соціальні послуги в пілотних територіальних громадах Хмельницької, Тернопільської та Одеської областей, що реалізують мікропроєкти а також вивчення нових методів соціальної роботи з різними соціальними групами в умовах посилення соціальних ризиків в умовах воєнного стану.

✔️Учасникам Було презентовано система соціального захисту Городоцької міської територіальної громади. Відвідали центр комплектної реабілітації дітей з інвалідністю Городоцької міської ради. Відвідали відділення «ВІРА В ЖИТТЯ» Центру надання соціальних послуг Городоцької міської територіальної громади. Вивчали роботу відділення соціальної роботи з сім’ями, дітьми та молоддю «Оберіг» Центру надання соціальних послуг Городоцької міської територіальної громади. Відвідали Центр надання соціальних послуг смт Сатанів та ознайомилися з роботою Центру надання адміністративних послуг Сатанівської селищної ради. Також було багато цікавих тренінгів та дискусій із тренерами семінару.📑

✔️Даний захід було організовано Українським фондом соціальних інвестицій (УФСІ) в рамках реалізації заходів проєкту "Надання соціальних послуг в громаді", який фінансується грантом Японського фонду соціального розвитку (JSDF) через Міжнародний банк реконструкції та розвитку📚