Звернення до жителів територіальної громади щодо економного використання електроенергії

  • 431

Фото без опису

Звернення до жителів територіальної громади щодо економного використання електроенергії

Шановні жителі Староушицької  територіальної громади!

Ударами по енергосистемі України, які завдано внаслідок збройної агресії російської федерації  по території України, було зруйновано 30% українських електростанцій, що спричинило масові відключення світла. При цьому, близько 40% загальної інфраструктури та генеруючих потужностей енергетичної системи України серйозно пошкоджено. Означене змусило до введення додаткових невідкладних системних заходів, спрямованих на економне використання електроенергії, не тільки підприємствами та установами, але і кожним домогосподарством.

Рекомендуємо Вам з метою зниження навантаження на електромережі та економії електроенергії просимо максимально зменшити використання електроенергії в місцях загального користування багатоквартирних будинків. При цьому, звернути увагу на можливості такої економії для багатоквартирних будинків та для кожного домогосподарства, зокрема:

– встановивши енергозберігаючі лампи, які працюють у 5-8 разів довше, ніж лампи розжарювання та в рази економніші при забезпеченні аналогічної освітленості;

– встановивши світлорегулятори і датчики, які автоматично вмикають і вимикають освітлення при появі людини.

– дотримуватися порад та рекомендацій енергетиків щодо заощаджувальних заходів та режиму економії електроенергії.

Дякуємо Вам за розуміння та співпрацю.