Команда Староушицької громади взяли участь у резиденції мерів у Львові.

  • 220

Фото без опису

🪙Місто Лева не тільки культурна столиця нашої країни – це центр яскравих ідей і проектів, які надихають всіх.🗂

✔️11 листопада, команда Староушицької громади на чолі з селищним головою Анатолієм ТИМЧУКОМ разом з народним депутатом Ігорем МАРЧУКОМ на запрошення Андрія САДОВОГО взяли участь у резиденції мерів у Львові.

✔️Саме цього дня у Львові створили кластер виноробних громад України. Кластер працюватиме над розробкою та реалізацією тематичних проєктів, розвитком виноробної інфраструктури України, в тому числі і малих/сімейних винарень, а також над промоцією виноградарства та виноробництва в Україні та світі.🌐

Фото без опису

✔️Меморандум про співпрацю підписали на фестивалі «Lviv Art and Wine» вісім громад із Одещини, Миколаївщини, Львівщини, Закарпаття, а також Хмельниччини. В рамках заходу «Lviv Art and Wine. Творити поміж сирен» наша громада стала одним із восьми підписантів Меморандуму про співпрацю і створення економічного кластеру виноробних громад України. Будемо працювати над тематичними проектами, розвитком виноробної інфраструктури України, стимулюванням малих сімейних винарень.

Фото без опису

✔️Була проведена зустріч-дискусія із міністром аграрної політики та продовольства, Миколою СОЛЬСЬКИМ, головою ГС«УКРСАДВИНПРОМ» Володимиром ПЕЧКО.

Фото без опису

✔️Гостям був представлений унікальний реабілітаційний центр “Unbroken” (Незламні), де лікують постраждалих на війні українців та здійснюють протезування. Це не просто центр – це великий благодійний медичний проект, потрібен нашій країні. Була можливість поспілкуватися з архітекторами Львова про їх бачення щодо планування територій. Досвід таких фахівців для нас дуже важливий. Разом із головами інших українських громад побували в Українському Католицькому Університеті, спілкувалися на теми пов'язані з викликами через війну.

Фото без опису

✔️Також відвідали ТІЦ у м. Львів, поспілкувались із його керівниками.

🤝Вже вкотре зустріч із представниками Львівської громади надихає на потужну співпрацю і роботу в розвитку нашого краю.♻️

Фото без опису

Фото без описуФото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису