Вітання працівників соціальної сфери Староушицької громади та працівників Китайгородського будинку-інтернату з Днем соціального працівника

  • 292

Фото без опису

Сьогодні, 4 листопада з нагоди професійного свята вітання на свою адресу приймали люди, чия щоденна праця спрямована на допомогу найбільш незахищених верств населення – працівники Китайгородського будинку-інтернату та працівники соціальної сфери Староушицької об’єднаної територіальної громади. Усі вони приймали щирі вітання від голови Староушицької об’єднаної територіальної громади Тимчука Анатолія Сергійовича, директора Китайгородського будинку-інтернату для громадян похилого віку та осіб з інвалідністю Базюк Наталії Леонідівни, директора Староушицького територіального центру соціальної допомоги Рибак Наталії Миколаївни під час урочистостей, які відбулися на святково прикрашеній сцені будинку культури.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Так, звертаючись до присутніх Наталія Леонідівна сказала: "Щоденно піклуючись про людей, їх майбутнє, забезпечуючи соціальні гарантії і допомогу тим, хто потрапив у нелегкі життєві ситуації, ви робите вагомий внесок у розбудову демократичної та соціальної Української держави у такий важкий для неї час. Згадаймо перші дні війни, коли було важко абсолютно всім, і як ви знаходили в собі сили піклуватися про тих, хто потребує захисту та уваги найбільше. Дякую вам за це! Ваша праця – це вияв милосердя, творення добра та турбота про ближнього не тільки через службові обов’язки, а й за вашими веліннями совісті та покликом душі".

Фото без опису

Разом із подякою за компетентність, побажаннями здоров’я, сімейного благополуччя, статків, добра та злагоди, Наталія Леонідівна вручила грамоту та цінний подарунок від Хмельницької обласної ради старшій медичній сестрі Бідяк Тетяні Богданівні.

За сумлінне виконання службових обов’язків, високий професіоналізм, турботу та гуманність у ставленні до громадян похилого віку та з нагоди Дня працівника соціальної сфери грамотами та цінними подарунками нагороджено працівників Китайгородського будинку-інтернату, а саме головного бухгалтера Маринюк Людмилу Михайлівну, комірника Гончарук Оксану Миколаївну, фахівця з публічних закупівель Кравчук Галину Володимирівну, сестер-господинь Гораш Ніну Володимирівну та Гевко Світлану Миколаївну, молодших медичних сестер Малищук Марину Леонідівну, Дрик Олену Сергіївну, Лук’янчук Наталію Миколаївну, Лук’янову Ольгу Василівну, Федорову Світлану Василівну, Федорову Марію Іванівну, кухаря Крентовську Людмилу Іванівну, електромонтерів з ремонту та обслуговування електроустаткування Мазура Олександра Михайловича та Сливчука Сергія Анатолійовича, робітника з комплексного обслуговування та ремонту будинків Гевко Анатолія Івановича.

Фото без опису

Також, привітав усіх зі святом голова Староушицької ОТГ Анатолій Сергійович, який у своїй промові відзначив, наскільки нелегкою, але вкрай необхідною є робота працівників соціальної сфери, які щоденно, інколи і в неробочий час допомагають людям, що опинилися у складних життєвих обставинах, у тому числі і тих, хто змушений був полишити власні домівки та шукати притулку у нашій місцевості.

Дійсно, робота працівників соціальної сфери сповнена гуманізму, милосердя, чуйності до людей, тож, з нагоди свого професійного свята вони приймали заслужені нагороди, вітання та слова побажань. Свої музичні подарунки їм підготували і артисти Центр культури і мистецтв Розмай

За інформацією Китайгородський будинок-інтернат для громадян похилого віку та інвалідів

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису