Толока у Чабанівці. Хатину відновлено після ураження уламками ракети.

  • 532

Нещодавно ми повідомляли, що один з уламків збитої російської ракети поцілив у хату сільської жительки дев’яностотрирічної Марії Ясінської у с.Чабанівка. Потрібно було терміново робити ремонт хатини. Староушицька селищна рада придбала матеріали для ремонту. Команда волонтерів Бакота Хаб запросили майстра з проєкту Tolocar: Mobile Makerspaces in Ukraine і спільно зробили ремонт хатини. Тепер хатина бабусі Марії готова до зими.

Бакота Хаб

"Трохи позитиву вам у стрічку ?

Нещодавно ми дізнались, що один з уламків збитої російської ракети поцілив у хату сільської жительки дев’яностотрирічної Марії Ясінської. Жителька уціліла, але уламок розміром з газовий балон пробив клуню, дах хати та впав на підлогу.

Ми знаємо Марію, адже минулого року брали в неї інтерв'ю для одного з наших мистецьких проєктів. Ми запам'ятали її, як добру та світлу людину, тому вирішили спільними зусиллями допомогти бабусі та відремонтувати її пошкоджений будинок до холодів. Староушицька ТГ придбала матеріали для ремонту, а ми зібрали команду волонтерів з Бакота Хаб та запросили майстра з проєкту Tolocar: Mobile Makerspaces in Ukraine , який приїхав до нас з цілою машиною інструментів для ремонту та координував робочий процес. Лише за один день нам вдалось відремонтувати пошкоджений дах та розібрати завалений сарай. Тепер хатина бабусі Марії готова до зими. Сподіваємось, більше нічого її не налякає ?"