Візит команди фахівців Львівської міськради до Староушицької громади

  • 386

Фото без опису

?Вчора, 18 жовтня, відбувся візит робочої групи Львівської громади на чолі з головою Андрієм САДОВИМ. Мета – налагодження співпраці між громадами, обговорення та напрацювання напрямків взаємодії задля втілення ініціатив розвитку рекреаційного потенціалу Дністровського каньйону.

?За попереднім запрошенням, вже не вперше відбувається зустріч голів Староушицької та Львівської громад щодо питань співпраці та спільних інвестицій. Ключову роль будуть відігравати міжнародні інвестори. ?

Історично склалось, що територія нашої громади в давні часи відігравала значну роль в в економіці князівств, які тут панували і територія Галичини була у складі цих князівств. Річка Дністер? при цьому була однією із ключових артерій в розвитку торгівлі регіону. Кордони мінялись, але той зв'язок завжди був. На даний час значна частина туристів приїздять із Західної України, зокрема із Львівщини. Тому створення належних умов відпочинку, дозвілля і спорту буде тільки масштабувати відвідування нашої громади. А це вигідна інвестиція для всіх без винятку.

?В результаті проведеної роботи було напрацьовано ряд напрямків щодо рекреаційного розвитку нашого регіону. Очільники погодили візити робочих груп Львівської та Староушицької громад щодо обміну досвідом та навчань для реалізації напрацьованих проєктів.??

?Маємо надію, що дана зустріч надасть поштовху до подальшої спільної великої роботи. Хороша команда із міста Лева є прикладом для багатьох великих міст України.

Гості залишились задоволені проведеною роботою. На знак поваги Андрій САДОВИЙ вручив Анатолію ТИМЧУКУ пам’ятну монету Львівської міськради «Король Данило».?

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису