Жіночий колектив Староушицької громади передали пакунки з гостинцями для захисників, які наразі перебувають на лікуванні від поранень

  • 674

Фото без опису

??Сьогодні день, коли Україна вшановує своїх воїнів-оборонців, свято, що для кожного з нас набуло нового значення - День захисників і захисниць України, Покрови Пресвятої Богородиці, День українського козацтва та День заснування Української повстанської армії (УПА)??

У цей важливий і особливий для громадян України день, жіночий колектив Староушицької громади передали пакунки з гостинцями для захисників, які наразі перебувають на лікуванні від поранень у Кам’янці-Подільському. Подякували воїнам за їхню силу, мужність, героїзм та побажали неминучого оптимізму та мирного неба.

Вітаємо всіх, хто носить високе звання захисника України!??Шлемо сердечні вітання ветеранам, учасникам війни, військовослужбовцям, воїнам запасу, батькам і матерям солдатів та бажаємо здоров’я, міцної сили і незламної віри, впевнених планів, обов’язкового успіху та довгоочікуваної Перемоги.

??Дякуємо за проявлену відвагу та героїзм. Майбутнє України у Ваших надійних і сильних руках.

?Низький уклін Героям, які поклали своє життя заради нашого майбутнього!??

Фото без опису  Фото без опису

Фото без опису  Фото без опису