Привітання голови громади Анатолія ТИМЧУКА з Днем Українського козацтва, свята Покрови Пресвятої Богородиці та Дня захисників і захисниць України.

  • 218

Шановні жителі громади! Шановні захисники Вітчизнии!??

14 жовтня Україна відзначає особливі свята для кожного українця - день Українського козацтва, свято Покрови Пресвятої Богородиці, державне свято – День захисників і захисниць України. Це свято усіх, хто покликаний захищати свою рідну землю, хто своєю професійною чи волонтерською діяльністю забезпечували та забезпечують захист нашої держави.??

Найцінніше, що є в нашому житті – це мир, спокій і стабільність. Саме під захистом українських військових, завдяки самовідданості наших бійців, ми спокійно живемо у своїх домівках, трудимося на своїй землі. Кожної миті ми повинні пам’ятати про це, усвідомлювати, що саме наші воїни виборюють для свого народу мирне майбутнє.

Схиляю голову перед подвигом наших захисників, усвідомлюючи суть і зміст цієї нелегкої повсякденної ноші, розуміючи усю вагомість і важкість, вони воюють за нашу з вами свободу.

У цей день всі ми підносимо щиру молитву Пресвятій Богородиці, щоб взяла під своє покровительство усіх наших бійців, аби кожен воїн повернувся живим до своєї родини.

Прийміть низький уклін і щирі побажання козацького здоров'я, добробуту і довголіття ветеранам війн, учасникам війни за Незалежність України! І щоб у нашій Україні запанував довгоочікуваний мир!

Слава Україні! Героям слава!??

З повагою – селищний голова Анатолій ТИМЧУК