Адміністрація Староушицької селищної ради висловлює щиру подяку Oksana Gapinska за організацію наданої гуманітарної допомоги з Польщі

  • 568

Фото без опису

?В нелегкий час, коли все більше людей потребує турботи та матеріальної допомоги, стає важко знайти людей, які здатні сприймати чужі проблеми, як свої, і як чудово що такі люди все таки є. Серед таких людей є наші земляки, які живуть за кордоном і допомагають.

?Адміністрація Староушицької селищної ради висловлює щиру подяку Oksana Gapinska за організацію наданої гуманітарної допомоги з Польщі, а саме продукти харчування та одяг, для потреб переселенців, які на даний час вимушено перебувають на території нашої громади та воїнів збройних сил України. Дана допомога вже була розприділена серед ВПО та військових.

?Дуже приємно працювати з людьми, які вболівають за життя і здоров’я наших громадян. Хочеться ще раз щиро подякувати за підтримку та за Ваше щире і чуйне серце у такий складний для країни час. Нехай Ваша доброта і щедрість повернуться до Вас сторицею. Бажаємо Вам всіяких благ і процвітань. Нехай Бог Вам пошле міцного здоров’я, радості і щастя!??

Фото без опису  Фото без опису

Фото без опису  Фото без опису