Візит голови Староушицької громади Анатолія ТИМЧУКА до Львівської громади.

  • 514

Фото без опису

??Нещодавно нашу громаду на запрошення Народного депутата Ігоря МАРЧУКА відвідав мер Львова Андрій САДОВИЙ. Обговорили співпрацю в напрямку розвитку туризму та комплексного планування території громади. Гості відвідали туристичний об’єкт Бакота? та музей с. Чабанівка.?

??Під час тієї дуже цікавої зустрічі голова Староушицької громади Анатолій ТИМЧУК отримав запрошення відвідати місто Лева. В минулі вихідні відбувся візит до Львівської громади.

??Під час зустрічі обговорили ряд питань, зокрема з основного:

- щодо співпраці між громадами в напрямку туризму (адже львівяни полюбляють відвідувати Бакоту).

- заручилися підтримкою фахівців Львівської громади , щодо планування території та розробки концепції розвитку дністровського каньйону нашої громади.?

??Відвідали та ознайомилися з роботою туристично інформаційного центру Львова та нещодавно збудованим в дуже короткі терміни , але з використанням надсучасних та цікавих архітектурних рішеннь центр матері та дитини "Незламні матусі" для тимчасово переміщених жінок з дітьми.

??Отримали величезну користь почувши та побачивши , як працює Львівська громада в різних напрямках, адже Андрій Іванович є сильним лідером, досвіченим та дуже прогресивним мером, справжнім господарем в якого є чому повчитися.

?Залишились неймовірні враження від такого чудового міста Львів! Надзвичайно вдячні Андрію Івановичу за дуже теплий прийом та приділений час та увагу. ??

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису  Фото без опису

Фото без опису  Фото без опису