Відбулася зустріч жителів Староушицької громади з селищним головою Анатолієм ТИМЧУКОМ.

  • 367

Фото без опису

??18 серпня 2022 року в приміщенні сесійної зали селищної ради відбулася зустріч жителів Староушицької громади з селищним головою Анатолієм ТИМЧУКОМ. В ході зустрічі жителями було піднято ряд важливих питань та проблем, які наразі існують в громаді.

??Зокрема одним із найбільш складних і наболілих проблем було і є питання щодо розпаювання земель ДП «Староушицький» між працівниками радгоспу, які вийшли на пенсію.

??Серед питань, які цікавили людей, було питання щодо великої кількості лисів та бродячих собак в селищі. Одним з наболілих питань було також питання щодо поганого стану дороги по вул.1-го Травня та поганий стан трансформатора в районі початку цієї ж вулиці.

??Серед інших надважливих проблем, які були озвучені жителями, була проблема безробіття в громаді, відсутність звукового сигналу під час повітряної тривоги в смт Стара Ушиця, покращення стану благоустрою на кладовищах, функціонування Центру гігієни в Староушицькому ліцеї, закриття лікарні в громаді, проблема функціонування дитячого санаторію «Дністер», а також ряд інших важливих питань.

??В результаті зустрічі, присутні жителі громади отримали обґрунтовані відповіді на ряд важливих питань. Відповіді на питання, що потребують часу на опрацювання будуть надані запитувачам додатково.

?Давайте чути один одного та разом будувати майбутнє в нашій громаді!

Фото без опису