ОГОЛОШЕННЯ!

  • 192

Фото без опису

ОГОЛОШЕННЯ??

Сьогодні ми чуємо запити від мешканців нашої громади щодо бажання провести схід села. Проте, сьогодні, в умовах війни, ми не можемо нехтувати безпекою наших громадян і пропонуємо провести спілкування з селищним головою в новому форматі.

Ми хочемо і бажаємо поспілкуватися з Вами, хочемо почути Ваші запитання, надати відповіді, вислухати наявні проблеми та шукати шляхи їх вирішення.

Тому інформуємо, що починаючи з серпня місяця 2022 року ми запроваджуємо щомісячні відкриті зустрічі громадян з селищним головою. Зустрічі відбуватимуться у форматі «питання –відповідь». Питання та проблеми будете озвучувати Ви. Тобто кожен може прийти з тим питанням, яке цікавить, озвучити свою чи суспільну проблему і почути відповідь на неї.

Отже, перша зустріч відбудеться в четвер 18 серпня 2022 року о 15 год, в приміщенні сесійної зали селищної ради в смт Стара Ушиця. Вхід вільний і відкритий, прийти може будь хто, з будь якого населеного пункту нашої громади. Обмежень немає ніяких. Зустріч буде колективна, проте, якщо ви маєте якісь питання, які ви не хочете говорити на широкий загал, то можна буде потім озвучити їх особисто.

Ми всі хочемо тільки кращого для нашої громади та нашої України. Давайте спільними зусиллями об’єднаємось заради кращого майбутнього!??