Мінагрополітики за підтримки Євросоюзу, запустило Державний аграрний реєстр або ДАР

  • 472

Фото без опису

?Жодних паперів та інстанцій! Система сама повідомить про нові програми та можливості. Будь-який агровиробник може зареєструватися та подати заявку на підтримку через власний електронний кабінет буквально у кілька кліків.

?Мінагрополітики за підтримки Євросоюзу, запустило Державний аграрний реєстр або ДАР. Усі зареєстровані у ДАР користувачі зможуть в режимі реального часу відстежувати та подаватися на доступні для них програми підтримки — як від держави, так і за кошти міжнародних організацій.

?Система вже відрита для реєстрації на www.dar.gov.ua

?«Витративши лише кілька хвилин на реєстрацію в ДАР, аграрії зможуть у режимі реального часу отримати доступ до інформації про наявні програми державної підтримки та подати заявку на них онлайн з дому чи офісу. Під час реєстрації фермер також зможе перевірити в особистому електронному кабінеті дані про свою діяльність, земельні ділянки, тварин тощо. Для реєстрації фермеру потрібен лише електронний підпис. Система створена за підтримки ЄС з урахування найкращих європейських практик», – зазначив заступник Міністра аграрної політики та продовольства України з питань цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації Денис Башлик.

Реєструйтеся на www.dar.gov.ua й відстежуйте інформацію про доступні програми підтримки у своєму електронному кабінеті

Детальніше тут ?https://bit.ly/3peljjn