Організувала нарколабораторію – на Хмельниччині судитимуть харків’янку

  • 214

Фото без опису

На виконання наказу керівника Хмельницької обласної прокуратури № 77 від 13.10.2020 «Про організацію роботи з висвітлення діяльності органів Хмельницької обласної прокуратури», повідомляю наступне.

Кам’янець-Подільською окружною прокуратурою затверджено та скеровано до суду обвинувальний акт у кримінальному провадженні за фактом незаконного виготовлення, придбання, зберігання з метою збуту особливо небезпечних психотропних речовин в особливо великих розмірах, а також прекурсорів та обладнання, призначеного для виготовлення вказаних речовин, вчинених за попередньою змовою групою осіб (ч. 3 ст. 307, ч. 2 ст. 311, ч. 3 ст. 313 Кримінального кодексу України).

Досудовим розслідуванням встановлено, що жителька Харківської області наприкінці минулого року, перебуваючи у місті Кам’янець-Подільський, за допомогою створеного Telegram-каналу, придбала обладнання та прекурсори, з яких за місцем тимчасового проживання обладнала виробництво особливо небезпечної психотропної речовини, обіг якої заборонено – PVP.

В подальшому, в обладнаній «лабораторії», з метою власного матеріального збагачення, жінка виготовляла особливо небезпечну психотропну речовину та зберігала її за місцем тимчасового проживання.

Фото без опису  Фото без опису

Фото без опису  Фото без опису

Під час проведення обшуків за місцем проживання фігурантки кримінального провадження вилучено психотропні речовини в особливо великих розмірах, виготовлені нею, загальною масою 873,799 г.

Обвинуваченій загрожує покарання у виді позбавлення волі на строк від 9 до 12 років з конфіскацією майна.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснювалось слідчими Кам’янець-Подільського районного управління поліції ГУНП у Хмельницькій області.

 

 

Кам’янець-Подільська окружна прокуратура