В Україні пенсіонери можуть одержати додаткову грошову допомогу від ООН.

  • 301

??В Україні пенсіонери можуть одержати додаткову грошову допомогу від ООН. Йдеться про тих людей, які не мають статусу внутрішньо переміщених осіб.

Заявка на виплату грошової допомоги для пенсіонерів від міжнародних організацій заповнюється і подається на інформаційній платформі єДопомога - https://edopomoga.gov.ua.

?Оформити заявку на фінансову допомогу від міжнародної організації пенсіонери можуть самостійно онлайн. Для цього потрібно зайти на платформу єДопомога. Там потрібно натиснути "Виплати від міжнародних організацій", а потім "Заповнити заявку на допомогу". Звертаємо увагу, що у заявці просять вказати реквізити рахунку у форматі IBAN.

?Спочатку дані заявника перевіряють представники Мінсоцполітики за допомогою баз даних та реєстрів. Це позбавляє шахраїв можливості скористатися програмою. Але саме рішення щодо надання допомоги відповідної категорії населення та сум виплат приймають міжнародні організації. У Міністерстві соцполітики повідомляють, що пріоритетом є уразливі групи людей. Серед них – люди з інвалідністю, пенсіонери, самотні батьки, які самостійно виховують дітей, малозабезпечені сім'ї.

Інші оголошення

Всі оголошення