Якщо хочете бути одними з перших гостей, бронюйте відпочинок!

  • 864

?Відпочинок у глемпах на березі ?Бакотської затоки? успішно протестовано!?

?Якщо хочете бути одними з перших гостей, бронюйте відпочинок на ?? https://camp.glamping.ua/ або купуйте сертифікат з відкритою датою та суперзниженою ціною.??

Glamping UA:

Відпочинок у глемпах на березі Бакотської затоки успішно протестовано! Ми завжди перевіряємо все на собі, щоб точно знати, що пропонуємо вам. Тож щойно було забезпечено мінімальні умови для проживання, представники Glamping UA — CEO Konovalov Oleksandr, CMO Anna Bezrodna та маркетологиня Julia Saulenko — провели вікенд у затишних шатрах. Ділимося враженнями!

По-перше, це повне «вау»! Коли Konovalov Oleksandr ще під час монтажу розповідав команді про найкращий краєвид України, ми і на 50% не уявляли, наскільки він правий. І навіть фотки не дали повного розуміння. Це треба бачити саме на локації.

Просто з ліжка відкривається масштабний краєвид на затоку Дністра, обрамлену скелистими пагорбами. Поряд із глемпами вальяжно гуляють чаплі та лелеки, пробігають білки, зайці та їжаки, а до локації нас взагалі супроводжувала величезна біла сова ніби з фільмів про Гаррі Поттера.

А ще ТИША. Далеко від доріг та міста, глемпінг на Бакоті дарує майже забутий досвід чистоти сприйняття звуків.

Найкраще сюди приїжджати, щоб перевести подих і відпочити. Це місце реально допомагає вимкнути режим always on та набратися ресурсу. Природа тут така, що інші речі відходять на другий план. Та про них теж варто сказати.

На разі ще не все готово, дещо плануємо реалізувати протягом наступних тижнів. У нашому розпорядженні були ліжка з ортопедичними матрасами, міні-кухня з газовою плитою на 3 комфорки, мангал, вода з бутлів + помпа, освітлення світлонакопичуючими світильниками, вайфай із мобільного роутера та заряджання пристроїв від павербанків.

Санвузлом користувалися місцевим, від нацпарку. Але навіть з умовами «скороченого» варіанту та неочікуваного дощу ми добре відпочили, виспалися і зарядилися енергією. Можемо тільки уявити, як тут буде круто, коли закінчаться роботи з облаштування території (доріжки, підходи до води), довезуть устаткування глемпів, реалізують сучасні санвузли та електропостачання. Якщо хочете бути одними з перших гостей, бронюйте відпочинок на https://camp.glamping.ua/ або купуйте сертифікат з відкритою датою та суперзниженою ціною.

#дністер? #камянець_подільський #глемпінг #Бакота #найкращий_краєвид_України #glampingua #подільськітовтри #все_буде_глемпінг